Besoin urgent d'une conversation? Appelez dès maintenant gratuitement 1813.

Disclaimer

Algemeen

Onderstaande is van toepassing op de website van “Hey hoe gaat het” van VZW Tout Bien – Okidoki. Door de webpagina’s te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De op de site gepubliceerde informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet specifiek toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker.
Deze website bevat links naar websites van derden. Wij hebben geen zeggenschap over deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Indien het nodig is dat wij over uw gegevens beschikken, bijvoorbeeld voor een inschrijving van een event, dan vragen wij u om expliciet uw gegevens na te laten. Verzamelde persoonsgegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens indien wettelijk vereist.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij spannen ons in om correcte informatie op deze website te publiceren. Als u gegevens opmerkt die niet meer actueel zijn, laat het ons weten. VZW Tout Bien – Okidoki aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie of dienstverlening. De beslissingen die de lezer neemt op basis van de aangeleverde informatie, blijft steeds zijn eigen verantwoordelijkheid.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van niet-beschikbaarheid.

Klachten

Onze medewerkers doen hun uiterste best om alles goed te laten verlopen. Indien u toch een klacht hebt, kunt u deze naar info@heyhoegaathet.be sturen.

Misbruik van onze diensten

Het is strikt verboden om, op welke wijze dan ook en met welke technische middelen dan ook, zich toegang trachten te verschaffen tot delen die niet publiekelijk online zijn geplaatst.
U verbindt zich ertoe om geen enkele daad te stellen, ongeacht de gebruikte technische middelen, die op enig ogenblik de goede werking van huidige website of dienstverlening op welke wijze dan ook in het gedrang kan brengen.