Dringend nood aan een gesprek? Bel nu gratis 1813.

Na een spetterend en geslaagde editie stellen we jullie 3athlon 2Bien II voor – 03.08.2019

Wat?

Met 3athlon 2bien pogen we jong en oud, hand in hand, sportief uit te dagen om zo het beste in elkaar naar boven te halen. Naast deze sportieve challenge, willen we vooral de aandacht vestigen op de o zo relevante problematiek van zelfdoding. We hopen een open cultuur te creëren waarin iedereen vrijuit over zijn/haar emoties kan en durft te spreken. Een dag waarin iedereen zijn steentje kan bijdragen om het maatschappelijk taboe rond zelfdoding te doorbreken en bespreekbaar te maken.

Overdag leggen +/- 200 betalende deelnemers het parcours bestaande uit 500m zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen onder het goedkeurend oog van de talloze supporters. Om van de inspanning te bekomen, wordt de dag afgesloten met een rust en verfrissing moment, een prijsuitreiking, barbecue, after-party alsmede slaapgelegenheden ter plekke. De volledige opbrengst gaat integraal naar VZW Tout Bien.

De VZW heeft het reduceren van het hoge suïcidecijfer in België als doel en legt zich hier dag en nacht op toe. Voor meer informatie klik hier.

Lees minder

Lees meer

Waar?

De 3athlon 2bien gaat door in Kasteelstraat 34 te Vollezele. Een prachtige locatie om zich sportief volop uit te leven.

Wanneer & planning?

 

03.08.2019

PS: Special prizes for most original outfit, largest participating family and oldest team

Deelnemen?

Schrijf u in, daag vriend en vijand uit en vervoeg ons voor deze ongetwijfeld fantastische dag!

We bieden twee formules aan:

  • €50 voor deelnemers met inbegrepen versnaperingen gedurende de dag, een aperitief, BBQ, twee drankjes en een goodiebag.
  • €30 voor enthousiaste supporters die mee willen genieten van de ongeloofelijke sfeer, een lekkere BBQ, twee drankjes en een geweldige afterparty.

Uw inschrijving wordt bevestigd door de storting van het bedrag op rekeningnummer BE72 3770 9442 7416 (naam en achternaam vermelden) voor de deadline van 16 juni.

Inschrijving